måndag 30 april 2012

Royal Red (4,8%)

Inte riktigt Tyska Reinheitsgebot (renhetslagen) om man säger så - innehållsförteckningen innehåller både fruktjuice och socker(!). Men det kan ju vara en god öl för det? 
Så - till provsmakningen:

En brunröd öl fyller glaset. Doften innehåller en hel del jordgubbsgodis, som de där skumtomtarna ungefär. Kanske det finns ett litet stråk av humle där också, gräsigt sådan - lite svårt att avgöra när jag sitter mitt i gräsmattan hemma och även lite billig (läsk)ciderdoft känns också tycker jag.
Smaken erbjuder inget mera, förutom en lustig metallisk beska som bara känns kemisk och konstgjord. 


Inte gott alls. Usch. Det är inte ofta jag vaskar ett öl, men inte gjorde jag det denna gången heller - frugan fick den... (och hon gillade den)

(1/5)

Länk till (inte) Systembolaget

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar