onsdag 6 juni 2012

Pistonhead Plastic Fantastic (4,7%)

Nu är det dags att recensera det jag inte ens ville nämna i min inköpslista i går... Men samtidigt så skall jag inte vara förutsägbar och dissa ölen redan innan...

Det är en mycket svag doft av citron och kanske lite aprikos. Svagt, svagt av humle.
Smaken kommer med en nästan kliniskt ren beska - överraskande - ögonblicket efteråt är den borta! Puts väck.
Jag tar förvånat en klunk till. Denna gång hinner jag känna lite citrus och kanske lite av den humle som skall vara tillsatt.

Vattnigt - men som lätt ölkryddat vichyvatten är det lättdrucket och ganska friskt (2/5). Som öl betraktat så är det jättetrist med hur vattnig den är. Med kanske 5ggr så kraftig smak så hade den varit bra, men nu finns det så mycket roligare och smakligare alternativ...

(1,5/5)
Länk till Systembolaget

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar